Yeni Ofisimizin İlk Misafirleri

Yazdır 09 Eki 2017

İstanbul ofisimiz yine Yeşilköy, EGS Business Park içinde 2. kattan 17. kata taşındı. Ve Hydro Türkiye ekibi olarak ilk olarak, 6-7 Eylül tarihleri arasında Hydro Extruded Solutions Başkanı Egil Hogna ile Building Systems Başkanı Salvador Biosca’yı EGS Business Park 17. kattaki yeni ofisimizde ağırladık.

Türkiye’ye uzun bir aradan sonra ikinci defa gelen CEO Egil Hogna önce Sapa Türkiye ekibi ile tanıştı. Ekibi yeni Hydro entegrasyonu hakkında bilgilendiren Hogna, Türkiye pazarına duydukları inancı dile getirirken bu yeni firma yapılanması sonrası Türkiye’yi yakından izleyecekleri ve ilerleyen dönemde yeni yatırım fırsatlarına her zaman açık olunduğunu paylaştı. Sonrasında ise ekibe başarılı bir firma yaratmak için gerekli gördüğü 6 önemli noktayı aktardı: Hırs - Takım Çalışması - Paylaşım - Güven – Önem verme. Bir diğer değindiği nokta ise Sapa için vazgeçilmez konu olan İş Güvenliği ve bu konuda çalışanlara minik hatırlatma uyarıları oldu.

CEO’muzdan sonra sözü alan Biosca ise her gün işe geldiğimizde işimize nasıl daha fazla değer katabiliriz sorusunu sorarak güne başlamamız ve Sapa’nın, sistemlerinin yanısıra asıl bu fikirler ile katma değer yaratacağının altını çizdi.

Ofis ziyareti sonrası Genel Müdürümüz Çağdaş Taylan ile Çiftçi Towers proje ziyaretini gerçekleştiren misafirlerimiz, bu projenin uygulamacısı Aksoy Alüminyum’un İzmit’te bulunan tesis ziyareti ile günü sonlandırdılar.

Sizi de en kısa sürede yeni ofisimizi ziyarete bekliyoruz.

SAPA -
Lütfen lisan seçiniz