Isolatie oplossingen

Het verwarmen van een goed geïsoleerd gebouw kost maar een derde van de hoeveelheid gas die een slecht geïsoleerd gebouw nodig heeft. Isolatie voorkomt namelijk dat de warmte kan ontsnappen, via de vloer, de muren, de ramen of het dak.

Driedubbelglas vraagt om een hoogwaardig kozijn

Om energieverlies te beperken, wordt er hard gewerkt om de kwaliteit van glas te verbeteren. Zo heeft drievoudig glas heeft niet alleen een binnen- en een buitenspouwblad, maar ook een tussenspouwblad. Toch blijkt dat veel warmte blijft verdwijnen via gaten en kieren. Dit ondanks dikkere isolatiepakketten en dure installaties. Het toepassen van drievoudig glas met een hoge isolatiewaarde vraagt namelijk om toepassing van bijpassende kozijnen met een hoge thermische kwaliteit.

Oplossingen voor het besparen van energie

Sapa Building System heeft hoogwaardige isolerende aluminium systemen ontwikkeld die voldoen aan de eisen voor ieder marktsegment. Denk hierbij aan woningen, ziekenhuizen, scholen, kantoren, hotels en retail.

Avantis 75 is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor ramen en deuren met een bouwdiepte van 75 mm. Avantis 75 is de ideale oplossing wanneer een zeer hoog prestatievermogen en kwaliteit belangrijke eisen zijn.

Confort 160 is een uiterst performant, thermisch onderbroken schuifdeursysteem dat de gebruiker een groot bedieningsgemak biedt. Het systeem heeft niet alleen een mooie esthetische lijn, maar is ook duurzaam, stabiel en opmerkelijk energie-efficiënt.

Elegance 52 SHI  is een super-isolerend gevelsysteem dat aan de hoogste normen op vlak van thermische isolatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende afspraak.