Aluminium ramen

Het vernieuwende venstersysteem Avantis 95 dat de degelijkheid en stevigheid van aluminium koppelt aan buitengewone thermische prestaties komt zowel tegemoet aan de passiefbouwcriteria als aan de eisen van de moderne architectuur.

Avantis 75 is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamer systeem voor ramen en deuren met een bouwdiepte van 75 mm.
Avantis 75 is de ideale oplossing wanneer een zeer hoog prestatievermogen en kwaliteit belangrijke eisen zijn.

Hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren.
Dankzij de toepassing van state of the art technieken in onze Avantis-reeks is de Avantis Smartline 70 de meest performante thermische reeks op de markt met een bouwdiepte van 70 mm en is hierdoor evenwaardig aan systemen van 75/77 mm diepte.

Avantis 70 Ligna is met een uiterst slanke aanzichtbreedte en een doeltreffende thermische isolatie, een passend alternatief voor stalen ramen. Bij renovaties zijn de slanke Ligna-profielen nauwelijks te onderscheiden van de oorspronkelijke stalen ramen, waardoor het architectuurbeeld intact blijft.

Avantis 70-75 FR is een brandwerend systeem voor aluminium ramen die volgens het nieuwe bouwbesluit EI30 & EW30 gebouwd zijn.

Plaisance 50 is een niet-thermisch onderbroken systeem voor aluminium toepassingen, met een bouwdiepte van 50 mm. Het kan toegepast worden bij naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren.
Plaisance 50 garandeert een goede prijs-kwaliteitsverhouding en biedt een competitieve oplossing voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

A92 BR is a thermally insulated, bullet resistant system for fixed vent, windows, inward and outward opening doors. The hollow front chamber offers the possibility to insert steel reinforcements. The system obtains the FB6(NS) classification in accordance with EN1522 standard.

Geïsoleerd aluminium systeem voor brandwerende scheidingswanden EI30 tot EI60, en brandwerende deuren EI130 tot EI160.

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal