Elegance 52 FR

Brandwerend gevelsysteem

Gordijngevels moeten niet alleen sterk zijn en een slank aanzicht hebben, maar in sommige gevallen ook brandwerend zijn.

Elegance 52 FR Beschrijving

Gordijngevels moeten niet alleen sterk zijn en een slank aanzicht hebben, maar in sommige gevallen ook brandwerend zijn. Sapa Building System heeft al deze karakteristieken gebundeld in het systeem Elegance 52 FR. Gebouwen worden veelal in compartimenten verdeeld om het brandrisico te beperken, de verspreiding van het vuur te verhinderen en de rookontwikkeling tegen te gaan. Op die manier zijn ook de aanpalende compartimenten en/of gebouwen voor een langere tijd gevrijwaard. Een brandveilige gevel verhoogt niet alleen de waarde maar ook de veiligheid van het gebouw.

Elegance 52 FR is gebaseerd op de standaardstructuur van Elegance 52 ST met toevoeging van complementaire profielen en accessoires in het systeem die de brandwerendheid verzekeren. Er is dan ook optisch geen verschil tussen brandwerende (FR) en niet-brandwerende (ST) gevels. Een combinatie van complementaire afdichtingsstrips, stalen klemstukken, koelstrips en brandwerende beglazing zorgen voor de EI30 classificatie. Elegance 52 FR is een degelijk en thermisch onderbroken systeem met als gevolg dat niet alleen het vuur zelf maar ook de hitte wordt buitengehouden voor minstens 30 minuten.

Performanties

Technische tekeningen

pdf
SEC-E52FR-23
Download 191 KB
pdf
SEC-E52FR-10
Download 326 KB
pdf
SEC-E52FR-31
Download 196 KB

Neem contact op

Hydro Building Systems Netherlands BV Drunen

Bezoekadres: Alcoalaan 1
NL - 5151 RW Drunen

Postadres: Postbus 75
NL - 5150 AB Drunen

Tel. +31 416 38 6480

info.hbs.nl@hydro.com

Contactformulier

Geslacht

Nieuwsbrief

Product overview

Gordijngevels moeten niet alleen sterk zijn en een slank aanzicht hebben, maar in sommige gevallen ook brandwerend zijn.

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal