Aluminium gevels

Elegance 52 ST is het standaard gevelsysteem met thermische onderbreking, dat tal van mogelijkheden biedt op vlak van design d.m.v. stijlen en esthetische afdekkappen. De ST-versie biedt een oplossing voor verticale en schuine toepassingen, lichstraten en daken, en kan tevens worden toegepast bij facetgevels.

Gordijngevels moeten niet alleen sterk zijn en een slank aanzicht hebben, maar in sommige gevallen ook brandwerend zijn.

Elegance 72 is een modulair gevelsysteem dat de voordelen van de productiebeheersing in het atelier en een snelle installatie op de werf combineert. De modulaire eenheden, inclusief glas, worden in de werkplaats vervaardigd, waarde kwaliteit nauwgezet kan worden gecontroleerd. De bevestigingsankers worden in het element ingebouwd, waardoor de modules tijdens het transport en bij aankomst ter plaatse gemakkelijk kunnen worden gehanteerd.

NRGY 62 is een innovatief gevelsysteem dat slim profielontwerp combineert met de eisen van de hedendaagse gebouwontwerpen. Grote glasoppervlaktes en maximale lichtinval zijn bijgevolg perfect mogelijk.

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal