Nieuw schuifdeursysteem vervaagt grens binnen en buiten

Print 23 jun 2017

Thermisch sterk geïsoleerd profiel van Uf tot 1.40 W/m²K ,snelle montage en zeer performante weersbestendigheid voor hoogbouw.

Ramen met veel lichtinval en beperkte aanzichtbreedtes creëren een extra feel voor je interieur. Sapa Building System biedt schuifdeuren die zo ontworpen zijn dat ze grote glaspartijen met gemak functioneel maken en de lichtinval in de woning maximaliseren. Dit in combinatie met een gereduceerd profieldesign en een glaspartij die tot in de vloer kan ingewerkt worden (zodat er geen drempel meer is), creëert het gevoel dat binnen en buiten in elkaar overlopen.

Confort Smartline is de nieuwe schuifdeur die dit kan realiseren. Het heeft een thermisch sterk geïsoleerd profiel, dat op thermisch vlak makkelijk voldoet aan de regulering van Uw < 1.65 W/m²K met standaard beglazing. Daarnaast heeft het een gereduceerde aanzichtbreedte van 92 mm. De Confort Smartline heeft een bouwdiepte van 160 mm en is beschikbaar in een monorail, duorail en tri-rail versie. Het vleugelgewicht voor dit segment van toepassingen bedraagt 250 kg voor de ‘hef-schuif’ en ‘schuif’ variant. De vleugelbreedte laat toe om beglazing tot 55 mm op te vangen. Gelaagde beglazing of triple beglazing kunnen daardoor gecombineerd worden. De snelheid waarmee het gemonteerd kan worden, is ook meegenomen. Vergeleken met vergelijkbare hoogwaardige schuifsystemen kan een tijdwinst van maar liefst 10% gerealiseerd worden. Door de uiterst performante weersbestendigheid kunnen deze schuifdeuren ook voor hoogbouw worden toegepast.

Confort Smartline is leverbaar in een breed gamma van kleuren en afwerkingen (inclusief verborgen afwatering) en past binnen elke bouwstijl. Het is ook verkrijgbaar met een bi-color uitvoering waarmee verschillende kleuren aan binnen- en buitenkant gekozen kunnen worden. Bijvoorbeeld antraciet buiten en wit binnen. Zo sluit de schuifdeur naadloos aan op zowel het interieur als de buitengevel.

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal