Aluminium vakmanschap

Internationale expertise

Sapa biedt architecten, bestekschrijvers, metaalproducenten, investeerders en huiseigenaren overal ter wereld een uitgebreid assortiment innovatieve, betrouwbare en esthetisch fraaie aluminium schuif- en vouwsystemen, gevels, deuren, ramen en in het gebouw geïntegreerde fotovoltaïsche systemen. Sapa is een van de grootste leveranciers van aluminium bouwsystemen in Europa en is onderdeel van het wereldwijde aluminiumbedrijf Hydro ASA, in de divisie Extruded Solutions.

Focus op technisch sterke producten

Wij bieden architecten, projectontwikkelaars, aannemers en constructeurs een uitgebreid assortiment aluminium profielsystemen voor vliesgevels, ramen, deuren en gespecialiseerde toepassingen. Dankzij de kennis die door de jaren heen verkregen is, levert onze organisatie toonaangevende, vernieuwende, eersteklas aluminium oplossingen die overal ter wereld vanuit esthetisch als kostenbesparingsoogpunt gewaardeerd worden.

Productontwikkeling vanuit uw behoefte

Er zijn nagenoeg geen beperkingen op vlak van vorm en uitvoering. Onze productontwikkeling staat in het teken van uw wensen en wat u wilt bereiken met het ontwerp van een gebouw. Met Sapa kan het dus net zo creatief en complex als u maar wilt.

Vertrouw op ons vakmanschap

Als u nog niet van ons gehoord heeft, verbaast ons dat niet. We zijn ambachtslieden met liefde voor techniek en product. Wij leren nog elke dag hoe we ons  beter kunnen presenteren aan de buitenwereld. U mag van ons te allen tijde een compleet en duurzaam aluminium profielen assortiment verwachten tegen een eerlijke en scherpe prijs. We gaan ver in onze service bieden onze klanten zoveel mogelijk gebruiksgemak en indien gewenst een oplossing op maat. Vertrouw op het vakmanschap van Sapa.

 Product:

  • Ons assortiment is volledig, kwalitatief hoogwaardig en gemakkelijk te verwerken
  • Vele productie- en montage mogelijkheden
  • Slimmere oplossingen aangeven met bestaande systemen en projectoplossingen

 Support:

  • Zeer goede product technische ondersteuning
  • Goede IT-ondersteuning (Sapa Logic en Orgadata)
  • Sapa Technic online programma voor architect, toeleverancier en klant

Organisatie:

  • Snel en flexibel
  • Uitstekende klantenservice
  • Back up van een groot bedrijf
  • Vast en betrouwbaar persoon aan de telefoon voor de klantendienst

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze internationale werkzaamheden? Bezoek dan de website van onze holding www.sapagroup.com. Of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal