INNOVATIEVE ALUMINIUM PROFIELSYSTEMEN Ramen en deuren, schuif- en vouwsystemen, gevels, veranda's, ... Ontdekken

Artline schuifpui uit gerecycleerd post-consumed aluminium

Zeer grote glaspartijen, extreem slanke aluminium profielen en een waaier van functionele oplossingen. Artline is een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, maximaal daglicht, creatief design en comfort, functionaliteit en esthetiek. Onzichtbare kaders en glaspartijen van grond tot plafond zorgen voor 98% transparantie. Bovendien beschikt Artline over een uitstekende windweerstand, lucht- en waterdichtheid, veiligheid én wordt meteen rekening gehouden met duurzaamheid. Onder meer dankzij de nieuwe productietechnologie Hydro CIRCAL 75R, een legering die uit minimaal 75% post-consumed (end-of-lifecycle) gerecycleerd aluminium bestaat.

Meer info>

Infinite aluminium

Grondstoffen zijn eindig. Stedelijke ontwikkeling zonder hergebruik van materialen is vandaag ondenkbaar geworden. Duurzaam verantwoord ondernemen is dan ook de rode draad bij Hydro.

Lees meer>

Maximale lichtinval

Binnen en buiten, atijd in harmonie. Kwaliteit, maximale lichtinval en comfort. Het design als kunstobject: functioneel en esthetisch. Design dat inspeelt op de moderne eigentijdse architectuurtrends. Artline is elke dag genieten van creatief design.

Nieuws

Tuingevoel, comfort en gezelligheid in één? Ga voor een woonuitbreiding

07 jul 2020

De eerste zonnestralen komen piepen en we kijken uit naar zwoele zomeravonden buiten op het terras. Een bbq met familie en vrienden, vakantiedeuntjes op de achtergrond. Alleen is het nog wat te fris en is het knusser binnen in onze comfortabele woonkamer. En toch kan je het buitengevoel perfect combineren met het comfort binnenhuis. Hoe dan? Al eens aan een woonuitbreiding gedacht?
Een woonuitbreiding is een extra leefruimte als verlengde van jouw tuin met het comfort en de gezelligheid van jouw woonkamer.

Lees meer>

Artline schuifpui uit gerecycleerd post-consumed aluminium

08 jun 2020

Zeer grote glaspartijen, extreem slanke aluminium profielen en een waaier van functionele oplossingen. Deze minimalistische schuifpui van Sapa brengt binnen en buiten in perfecte harmonie. Artline is een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, maximaal daglicht, creatief design en comfort, functionaliteit en esthetiek. Onzichtbare kaders en glaspartijen van grond tot plafond zorgen voor 98% transparantie. Bovendien beschikt Artline over een uitstekende windweerstand, lucht- en waterdichtheid, veiligheid én wordt meteen rekening gehouden met duurzaamheid. Onder meer dankzij de nieuwe productietechnologie Hydro CIRCAL 75R, een legering die uit minimaal 75% post-consumed (end-of-lifecycle) gerecycleerd aluminium bestaat.

 

Lees meer>

Bezoek ons op Polyclose 2020

24 dec 2019

Bezoek ons op Polyclose 2020 en ontdek onze duurzame oplossingen! Afspraak in Flanders Expo in Gent (BE) op 15, 16 en 17 januari 2020!

Lees meer>

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal