INNOVATIEVE ALUMINIUM PROFIELSYSTEMEN Ramen en deuren, schuif- en vouwsystemen, gevels, veranda's, ... Ontdekken

Potentiaal Eindhoven - Typische raster in de gevel

Het kenmerkende raster in de gevels moest intact blijven om zo één geheel te vormen met de overige TU/e gebouwen. Dit werd verwezenlijkt via een vaste moduulmaat in het raamwerk. Extra dynamiek in de gevel werd gecreëerd met de grote schuiframen Confort 125.

Lees meer>

Aluminium, duurzaam materiaal

Wij geloven in eenvoudige en duurzame oplossingen die gedurende de gehele levenscyclus stabiel en functioneel blijven. Wist u trouwens dat reeds 50% van het aluminium in ons productieproces gerecycleerd is?

Meer info>

Maximale lichtinval

Binnen en buiten, atijd in harmonie. Kwaliteit, maximale lichtinval en comfort. Het design als kunstobject: functioneel en esthetisch. Design dat inspeelt op de moderne eigentijdse architectuurtrends. Artline is elke dag genieten van creatief design.

Nieuws

Aluminium, een duurzaam materiaal

07 jun 2018

Wij geloven in eenvoudige en duurzame oplossingen die gedurende de gehele levenscyclus stabiel en functioneel blijven.

Lees meer>

Klanten Nederland leren Hydro Extruded Solutions kennen

20 apr 2018

Vandaag organiseerde Hydro Building Systems Netherlands een klantendag om de klanten te laten kennis maken met de nieuwe business area “Extruded Solutions”. De bouwsystemen opereren hieronder sinds de overname van Sapa door Hydro.

Lees meer>

Bouwkundige brandveiligheid op het hoogste niveau

04 jan 2018

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie, het is belangrijk dat de bouwkundige brandveiligheid op het hoogste niveau kan worden gebracht en gehouden. SAPA biedt brandveilige aluminium oplossingen aan voor ramen, deuren en vlliesgevelsystemen.

Lees meer>

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal