Tuingevoel, comfort en gezelligheid in één? Ga voor een woonuitbreiding

Print 07 jul 2020

De eerste zonnestralen komen piepen en we kijken uit naar zwoele zomeravonden buiten op het terras. Een bbq met familie en vrienden, vakantiedeuntjes op de achtergrond. Alleen is het nog wat te fris en is het knusser binnen in onze comfortabele woonkamer. En toch kan je het buitengevoel perfect combineren met het comfort binnenhuis. Hoe dan? Al eens aan een woonuitbreiding gedacht?

Wat is een woontuitbreiding?

Een woonuitbreiding is een extra leefruimte als verlengde van jouw tuin met het comfort en de gezelligheid van jouw woonkamer. En je haalt meer licht in huis. Bovendien oerdegelijk door de aluminium constructie met Sapa profielen.

Een extension wordt door jouw verandabouwer, de Sapa AluminiumVakman, ontworpen en volledig ingericht met (schuif)ramen en lichtstraten, isolatie, verlichting, verwarming, vloertegels, ventilatie en zonnewering naar wens. Hij helpt jou bij jouw keuze van design: strak en modern of eerder landelijk rustiek. Over de rest hoef je jou geen zorgen te maken. De vakman neemt jou het werk uit handen. Eén concept, één aanspreekpunt.

De veranda-oplossingen van Sapa zijn sowieso heel eenvoudig te combineren met alle raam-, deur- en schuifraamsystemen uit ons gamma.

En verder? Gewoon genieten. In de winter beschut tegen weer en wind en in de zomer (schuiframen) open.

Wat maakt een woonuitbreiding zo aantrekkelijk en rendabel?

⭐️ Een extra leefruimte zoals een keuken of zithoek passend bij uw stijl: rustiek, hedendaags, industrieel, e.a.

⭐️ Maatwerk: een Sapa woonextentie die beantwoordt aan jouw stijl en die van de woning. Een woonkamer waarin jij je goed voelt. 

⭐️ Grote glaspartijen waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt en jouw woonuitbreiding baadt in natuurlijk daglicht. 

⭐️ Comfort in elk seizoen: in een veranda is het hele jaar door aangenaam vertoeven dankzij een zeer goede isolatie die vergelijkbaar is met de isolatie van de woning: schrijnwerk met een hoge thermische performantie en superisolorende beglazing. 

⭐️ De Sapa AluminiumVakman maakt een ontwerp dat perfect past bij de bestaande woning en jouw woning een meerwaarde geeft. In de kleur en stijl die jij wenst. 

⭐️ Duurzame en kwalitatieve materialmen: aluminium is 100% en oneindig recycleerbaar, een licht en sterk materiaal en weerbestendig. 

Interesse in een woonuitbreiding of veranda?

De Sapa AluminiumVakman geeft jou graag advies en helpt je verder bij jouw keuze.

Voor een Sapa AluminiumVakman in jouw buurt: Sapa AluminiumVakmannen.

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal