Made in Belgium

Sapa heeft niet alleen een hele geschiedenis in Belgie, nog steeds zitten de belangrijkste activiteiten in eigen land.

Zo zit het Onderzoek en Ontwikkelings-team nog steeds in België (Lichtervelde). Onderzoek en Ontwikkeling, met het oog op innovatie, bekleden een centrale plaats in de bedrijfscultuur van Sapa.

Meer nog, Sapa streeft ernaar om op alle technische gebieden de markt een stapje voor te zijn en biedt topkwaliteit zonder toegevingen. Tijdens de ontwikkelingsfase wordt elk prototype in het eigen kenniscentrum te Lichtervelde aan testen onderworpen om op technisch vlak te beantwoorden aan de strengste nationale, Europese en internationale normen.

Ook het inrollen van de thermisch onderbroken profielen, het verpakken evenals het aanleveren van beslag en accessoires gebeurt allemaal in eigen land, in onze logistieke hub in het Brabantse Landen.

Een van de belangrijkste troeven van Sapa is het volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn in Landen waar zo’n 1200 verschillende profielen op ongeveer 4.016 verschillende locaties kunnen worden gestockeerd. De geïntegreerde dispatch afdeling met automatische order picking verzekert  dan ook een snelle orderverwerking voor de Sapa aluminium schrijnwerkers.

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal