Open Bedrijvendag 2019

Print 14 okt 2019

Op zondag 6 oktober 2019 nam Hydro Building Systems Belgium in Landen deel aan de Open Bedrijvendag 2019. Bedankt aan alle bezoekers die ons bedrijf bezochten en ons verhaal over duurzaam ondernemen kwamen ontdekken. 

WAAROM NAMEN WIJ DEEL AAN VOKA OPEN BEDRIJVENDAG?

Het thema van Voka Open Bedrijvendag 2019 was duurzaam ondernemen! En duurzaam verantwoord ondernemen is de rode draad bij Hydro. Ons bedrijf streeft naar een duurzame samenleving dankzij de ontwikkeling van innovatieve, duurzame producten en oplossingen.

WIST JE DAT?

  • Aluminium oneindig kan gerecycleerd worden zonder kwaliteitsverlies?
  • Onze profielen vervaardigd worden uit gerecycleerd post-consumer scrap? Dit is Hydro - CIRCAL.
  • De moffeloven van onze laklijn draait op warmterecuperatie?
  • Onze trailer elektrisch is?
  • Alle verlichting in het Logistiek Center werd vervangen door LED-verlichting?

WAT KREEG JE TE ZIEN?

Je kon er kennis maken met het innovatieve EPD gecertificeerd Hydro CIRCAL 75R. Hoogwaardige aluminium systemen uit gerecycleerd post-consumer scrap met een equivalent van slechts 2,3kg/CO2 per kg aluminium. Duurzaamheid en circulaire economie op zijn best. Een rondleiding in het logistieke hart en de showroom leerde de bezoeker hoe aluminium ramen en deuren vervaardigd worden: van een aluminium profiel tot een design Sapa (schuif)raam. In virtual reality zag je het Sapa schrijnwerk tot leven komen in een heuse woning!

MEER WETEN?

Neem dan contact op met één van onze Sapa AluminiumVakmannen en breng een bezoekje aan hun showroom: vind jouw vakman hier.

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal