Op weg naar excellentie: een productgamma in volle evolutie

Print 12 jan 2018

Op 17, 18 en 19 januari 2018 stelt Building Systems de nieuwe SAPA en WICONA producten voor tijdens de vakbeurs Polyclose in Flanders Expo Gent. Wat mogen we verwachten?

Om een nog aantrekkelijker productaanbod aan hun klanten te kunnen bieden, heeft SAPA hard gewerkt aan verbeteringen op vlak van thermiciteit en design. Ook het vervaardigingsproces voor de constructeur werd onder de loep genomen en vereenvoudigd.

Welke SAPA productlanceringen staan op Polyclose in de kijker?

 • Avantis Smartline 70
  Beste thermische performantie met een bouwdiepte van 70mm.
 • NRGY 52 & 62
  Gevelsystemen met een efficiënte verbindingstechniek, ontworpen voor grote glaspartijen met dubbele of driedubbele beglazing.
 • Confort Smartline XS
  Slankste schuifraam met middenstijl van slechts 36mm. Beschikbaar in mono-uitvoering met de schuiver aan de binnen- of buitenzijde of een duo-rail versie.
 • Confort 160 XL
  Nu ook beschikbaar met superisolerend glas tot 73 mm.
 • Paneeldeur Avantis 95
  Geschikt voor passiefbouw en nu uitgerust met een esthetische enkel- en dubbelzijdige paneeldeur. Dé oplossing voor het bi-metaal effect.

WICONA lanceert op Polyclose een volledig gamma hoogtechnologische producten, gaande van nieuwe designs in vliesgevels to de hoogste standaard van akoestiek en isolatie in ramen.

Een blik op de WICONA productlanceringen:

 • Wicstyle 75EVO dubbele RC3 Heavy Duty paniekdeur
  Als enige in de markt biedt WICONA een dubbele paniekdeur met inbraakklasse 3.
 • Wicline 115 Verbundfenster
  Dit nieuwe systeem biedt architecten, planners en constructeurs dé oplossing voor geraffineerde projecten met zeer hoge eisen inzake warmte-, geluidsisolatie en zonnewering.
 • Wicline 75TOP DK-raam met ventilatieklep
  Met 75mm bouwdiepte vormt WICLINE 75 TOP het neusje van de zalm in thermische isolatie en bouwfysische kenmerken. De ventilatieklep is de nieuwe manier van ventileren die voldoet aan de vaak gestelde vraag naar smalle en hoge openingselementen met motorische of handmatige bediening.
 • Wictec 50 EVO vliesgevel
  De volgende generatie van de stijl-regel-gevel met nieuwe designs en werk besparende innovaties. Zeer slanke aanzichtsbreedste van 50 mm.
 • Wicline 75 EVO HV Stolpraam
  Dankzij een superslank aanzicht is dit verdekt liggend stolpraam ideaal voor minimalistische toepassingen.

Wij nodigen u graag uit om onze talrijke innovaties te komen ontdekken tijdens Polyclose op onze stand, nummer 1300.

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal