Een gezonde leefomgeving is goud waard

Print 16 apr 2020

Slanke schuiframen

Onze woning is onze thuis. Het is onze veilige haven in deze onzekere tijden. We brengen er veel tijd door samen met onze naasten. En we willen graag voor onszelf en elkaar zorgen. Alles start met een gezonde leefomgeving waarin je dagelijks vertoeft. 

Maar wat houdt een gezonde leefomgeving precies in? Denk maar aan kleine dingen zoals planten die de lucht zuiveren, regelmatig schoonmaken, opruimen en ventileren, gebruik maken van natuurlijke middelen om te poetsen en etherische oliën in plaats van kunstmatige luchtverfrissers.

Natuurlijk start alles met een degelijke basis: de buitenschil van jouw woning waarbij performant schrijnwerk en een goede isolatie essentieel zijn. Laat je bij het kiezen van ramen dus niet enkel leiden door een stijlvol design, maar denk ook aan de thermische waarden van de profielen, superisolerende beglazing en zonwering waar nodig.

Een gezellige woonruimte met natuurlijk daglicht is een bron van energie en zorgt voor een positieve mindset. De Sapa schuiframen met slanke profielen bieden thermische comfort én een maximale transparantie waardoor jouw woning in natuurlijk daglicht baadt. Een serieuze boost voor het humeur!

Benieuwd naar meer? Bekijk onze Sapa inspiratievideo’s:

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal