Nieuwsoverzicht

Op weg naar excellentie: een productgamma in volle evolutie

12 jan 2018

Op 17, 18 en 19 januari 2018 stelt Building Systems de nieuwe SAPA en WICONA producten voor tijdens de vakbeurs Polyclose in Flanders Expo Gent. Wat mogen we verwachten?

Om een nog aantrekkelijker productaanbod aan hun klanten te kunnen bieden, heeft SAPA hard gewerkt aan verbeteringen op vlak van thermiciteit en design. Ook het vervaardigingsproces voor de constructeur werd onder de loep genomen en vereenvoudigd.

Meer info>

Excellente SAPA AluminiumVakman Jaarvergadering

17 nov 2017

Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse SAPA AluminiumVakman vergadering plaats. Het evenement is toegewijd aan het netwerk van SAPA AluminiumVakmannen en SAPA AluminiumPlaatsers. Hier stelde SAPA haar plannen voor het komende jaar voor, dit volledig in het teken van excellentie.

Meer info>

Sapa komt op tegen kanker!

19 okt 2017

Ook Sapa steunt Kom op tegen Kanker en hoopt zo iedereen die met kanker in aanraking komt te helpen.

Meer info>

Sapa maakt nu deel uit van Hydro

03 okt 2017

Sapa maakt nu deel uit van Hydro en vergroot daarmee aanzienlijk de mogelijkheden, aanwezigheid en innovatieve kracht van het bedrijf in de aluminiumindustrie.

Meer info>

Win een reis naar Noorwegen met Sapa

27 sep 2017

Maak nu kans op één van de 3 reizen naar Noorwegen voor 2 personen t.w.v. € 2000. Extra: 500 lifestyle waardebonnen van € 20 voor de webshop nordicliving.be.

Meer info>

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal