Nieuwsoverzicht

Bezoek onze Batibouw Photo Booth en win een vlucht naar Oslo!

06 feb 2019

Laat je fotograferen op de Sapa stand en maak kans op een vliegtuigticket naar Oslo!

Check-out de Sapa Spiegelpaleis fotobooth! Neem plaats tussen 2 spiegels, druk op de knop en je ziet jezelf oneindig keer op de foto weerspiegeld. Neem jouw aandenken mee naar huis en deel jouw Batibouw ervaring met al jouw Facebook vrienden online.
Neem je graag deel aan de wedstrijd? Dan maak je kans op een vliegtuigticket naar Oslo, de bakermat van het Sapa merk. Je moet er wel iets voor doen: de grappigste pose wint!

Meer info>

Sapa innovaties op Batibouw 2019

06 feb 2019

Het team van Sapa Benelux in volle voorbereiding van het gloednieuwe standconcept 'Het Spiegelpaleis'.

U bent van harte welkom om onze talrijke innovaties te komen bekijken tijdens Batibouw op de Sapa stand 4.317 (paleis 4) van 21 februari t.e.m. 3 maart 2019. 

Meer info>

Hydro Building Sytems fietst voor de warmste week

12 dec 2018

Hydro Building Systems BeNeLux steunt de Warmste Week, en wel op een heel sportieve manier.
Van maandag tot vrijdag loopt een heuse fietschallenge waarbij de kilometers worden gesponsord.

Meer info>

SAPA showt VR-mogelijkheden op BIWO-evenement

07 dec 2018

Op 6 december in het Europacollege te Brugge vond een BIWO-evenement plaats rond Virtual Reality in de architectuur. Bart Demeestere, architect en zaakvoerder van Architectenbureau Demeestere – Garmyn en partners in Ronse, werkt inmiddels sinds juli 2016 met VR. Hij schetste er waarom en hoe hij VR inzet in zijn architectenbureau. Je kon er ook de VR-omgeving van SAPA ontdekken.

Meer info>

Confort Smartline XS: Extreem slanke aanzichtbreedte

31 okt 2018

Bij de keuze van de ramen ga je als bouwer niet over één nacht ijs. Er zijn heel wat verschillende elementen die meespelen. Wie aan een drukke straat woont bijvoorbeeld zal willen dat zijn/haar ramen heel goed isoleren, terwijl anderen de voorkeur zullen geven aan een maximale lichtinval. Nog anderen zullen investeren in veiligheid of kiezen voor design in functie van de stijl van hun woning. Vandaag de dag zijn grote glaspartijen erg in trek. Schuiframen zijn bijgevolg sterk in opmars.

Meer info>

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal