Nieuwsoverzicht

Open Bedrijvendag 2019

14 okt 2019

Op zondag 6 oktober 2019 nam Hydro Building Systems Belgium in Landen deel aan de Open Bedrijvendag 2019. Bedankt aan alle bezoekers die ons bedrijf bezochten en ons verhaal over duurzaam ondernemen kwamen ontdekken. 

Meer info>

Gezond en comfortabel bouwen in de toekomst, het thema van het 3e EPB-congres.

27 sep 2019

Gezond en comfortabel bouwen is de drijfveer van elke architect en bouwheer. Het is ook het thema van het EPB-congres Think Outside the Box 3 oktober in BEL Brussel. Het congres is een initiatief van THE BOX, in partnerschap met o.a. Sapa.

Meer info>

Bezoek ons op Open Bedrijvendag!

20 sep 2019

Op zondag 6 oktober 2019 neemt Hydro Building Systems in Landen deel aan de Open Bedrijvendag 2019. Tijdens deze dag heb o.a. de kans om een blik te werpen achter de schermen van het logistieke hart. Kom jij ook?

Meer info>

Bezoek onze Batibouw Photo Booth en win een vlucht naar Oslo!

06 feb 2019

Laat je fotograferen op de Sapa stand en maak kans op een vliegtuigticket naar Oslo!

Check-out de Sapa Spiegelpaleis fotobooth! Neem plaats tussen 2 spiegels, druk op de knop en je ziet jezelf oneindig keer op de foto weerspiegeld. Neem jouw aandenken mee naar huis en deel jouw Batibouw ervaring met al jouw Facebook vrienden online.
Neem je graag deel aan de wedstrijd? Dan maak je kans op een vliegtuigticket naar Oslo, de bakermat van het Sapa merk. Je moet er wel iets voor doen: de grappigste pose wint!

Meer info>

Sapa innovaties op Batibouw 2019

06 feb 2019

Het team van Sapa Benelux in volle voorbereiding van het gloednieuwe standconcept 'Het Spiegelpaleis'.

U bent van harte welkom om onze talrijke innovaties te komen bekijken tijdens Batibouw op de Sapa stand 4.317 (paleis 4) van 21 februari t.e.m. 3 maart 2019. 

Meer info>

SAPA BUILDING SYSTEMS -
Kies uw taal